top of page
Søg
  • groenlandsjmf

Ny julesang fra Julie Berthelsen og Simon Lynge


Julie Berthelsen og Simon Lynge har skrevet en julesang for Grønlands Julemærkefond. Både Julie og Simon er ambassadører for fonden. Sangen hedder ’December Sky’ og blev præsenteret for offentligheden i går til afsløring af årets grønlandske julemærke i Det Grønlandske Hus i København, hvor Julie og Simon fremførte sangen akustisk.

Sangen berører et emne som stadig er tabu og som vi ikke kan komme udenom. De svære tider i livet – også i juletiden hvor mange føler sig ensomme, selvom de ikke burde. Om rejsen, at turde se sig selv i spejlet, selv når det er mørkt og smertefuldt. Lyset er at finde selvom man skal kæmpe sig igennem en svær periode.

Der blev taget rigtig godt imod sagen blandt de små 100 inviterede gæster. Julie og Simons stemmer passer rigtig godt sammen, og Julemærkefonden er glade for at to unge og dygtige sangere fra Grønland har lavet sangen for fonden.

Grønlands Julemærkefond har fået produceret en del CD’er som sælges på få udvalgte markeder i november og december. Når man køber CD’en får man i bonus en sang ekstra fra hver kunstner, som ikke før er udgivet.

Julie Berthelsen og Simon Lynge optræde begge to til koncert i Christians Kirke fredag d. 2. November kl. 19.30. Billetter kan købes her.
7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page