top of page
Søg
  • groenlandsjmf

Julemærkefondens nye glaspynt


Nyt samarbejde mellem Brink Nordic og Grønlands Julemærkefond. Grønlands Julemærkefond er stolt over at præsentere nyt julepynt i fin kvalitet. Julemærkefonden har indgået et samarbejde med Brink Nordic, som er kendt for deres flotte juletræspynt af høj kvalitet. Hvert stykke glaspynt er mundblæst og smukt hånddekoreret, med et tyndt lag sølv på indersiden, og er helt unik. I år præsenterer fonden det grønlandske julemærke fra 1974 af kunstneren Jens Rosing, som også er julemærkefondens logo. Det kendte motiv med rensdyret og Nordstjernen på den blå baggrund.
Fonden præsenterer også julemærket fra 1994 af Kristine Spore Kreutzmann. Dette meget smukke og farverige julemærke med børnene i fokus juleaften.

Senere på året præsenterer vi endnu en lille overraskelse. Glaspyntet kan købes hos Inuitten på Amager i København og senere i Det Grønlandske Hus KBH – Kalaallit Illuutaat og Det Grønlandske Hus Aarhus Vejledende pris kr. 130,- pr stk.Når du køber et stk. julepynt, går der ubeskåret kr. 25 til Grønlands Julemærkefond. Formålet og indtægterne går til grønlandske kulturelle formål og/eller til støtte af grønlandsk kunst og kunsthåndværk. #GJMF #Grønlandsjulemærkefond #BrinkNordic #inuitten #detgrønlandskehuskbh #detgrønlandskehusaarhus #julemærke #julepynt #glaspynt #JensRosing#rensdyr #nordstjerne #KristineSporeKreutzmann #børnenesjul #viglæderosalleredetiljul

15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page