top of page
Søg
  • groenlandsjmf

Julemærke for 2016 udpeget!Så er årets julemærkeoriginal leveret til Rosendahls – Schultz A/S som står for produktionen af Det Grønlandske Julemærke. Motivet er naturligvis hemmeligt indtil den 22 oktober 2016, hvor julemærket for første gang i Julemærkefondens historie vil blive offentliggjort på samme tid i både Grønland og Danmark.

Grundet de 4 timers forskel vil dette finde sted kl. 12.00 i Grønland på en adresse der senere meldes ud, mens det foregår kl. 16.00 i Danmark i Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6, 1152 København K.

Det var et glad støtteudvalg, der fik åbnet kuverten og konstaterede at julemærkeoriginalen ikke havde taget skade af den lange forsendelse, idet det jo altid er forbundet med en vis risiko, når forsendelsen sker med post fra Grønland til Danmark. Jes Olsen, Rosendahls – Schultz A/S, ses her med kuverten med Julemærket 2016.
Herunder adressen for Det Grønlandske Hus: Løvstræde 6, 1152 København K Herunder vinderen af Julemærket 2015, Nukannguaq Mathiesen-Fontain2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page