top of page
Søg
  • groenlandsjmf

Julehilsen til Grønland, fra Vejle


Fællesforeningen INUIT afholder Julehilsen til Grønland den 2. december 2017 i DGI Centret, Vester Engvej 57, 7100 Vejle.

Arrangementer foregår fra kl. 14.00 i DGI Huset til ca. kl. 23.00. Om formiddagen vil der være grønlandsk gudstjeneste i Sct. Nicolai Kirke, Kirketorvet 1 i Vejle.


Grønlands Julemærke er tilstede ved dette event, hvor du her kan møde formand Frida Waaben og bestyrelsesmedlem Alberth Jakobsen.

Ved arrangement sælger Grønland Julemærke:

  1. Julemærket for 2017 til 70 kr. og tidligere år til 50 kr.

  2. Puslespil 200 kr.

  3. Den Grønlandske Julekalender 50 kr.

  4. Skibskiks. 20 kr. pr. pakke.

  5. Araba Kaffe, 40 kr. pr. pakke.

  6. Grønlands Kalender af Rolf Müller, 100 kr. pr. kalender.

  7. Grønlandsk julestjerne til 40 kr.

Herunder er der en beskrivelse af de varer vi sælger:


Grønlands Julemærke Det grønlandske Julemærke er i år tegnet af Gukki Nukka, og har barnet som motiv. Gukki er født i Uummannaq. Han er uddannet keramiker og har arbejdet med kunst siden han var 14 år. Han har gået på kunstskolen i Nuuk, på kunsthøjskole i Danmark og på universitet i Canada. Grønlands Julemærkefond har i år som noget helt nyt fået lavet året julemærke som puslespil. Spillet er perfekt til at samle familien i julen, og kan bruges både som adventsgave eller mandelgave.

Julekalender

Grønlands første julekalender! Den grønlandske kunstner Kristian Keto Christensen har udviklet denne sammen med Grønlands Julemærkefond. Tegningerne er naivistiske og alle motiverne er fra den grønlandske kultur og natur. Få den grønlandske julekalender med hjem til børnene i huset.


Skibskiks

Skibskiks er jo det bedste ” klima tilpassede Grønlandske produkt”, lige til at tage med på udflugt eller jagt, den bliver ikke blød om sommeren heller ikke mere hård om vinteren, kan tages med året rundt, uanset om man bor i syd, nord, øst eller vest. Skibskiksene er sponseret af Bisca.


Araba Kaffit

Kaffen Produceres af JDC/Merrild Kaffe. Araba Kaffit blev udviklet og kom i produktion ene og alene til det grønlandske folk og det grønlandske vand. Derfor er det bedst at bruge kildevand når du koger kaffe i Danmark, for at få den rigtige Kalaallit Kaffiat smag. Kaffen sælges heller ikke i andre lande. Kaffen er sponseret af JDC.


Julestjerne

Julestjernen har altid været et symbol for julen i Grønland, og hvad er vel mere stemningsfyldt end at have en stjerne hængende i sit hjem. Stjernerne er sponseret af virksomheden Pobra.


Grønlands kalender af Rolf Müller

Rolf er en meget dygtig og kendt fotograf, der har været overalt i Grønland. Og han har fanget så mange flotte motiver med sit kamera. Kalenderen med de smukkeste motiver fra vores land, er en oplagt advents- eller julegave. Grønlands Julemærkefond sælger grønlandskalenderen i kommission.

Vi glæder os til at møde dig i Vejle.


8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page