top of page
Søg
  • groenlandsjmf

Husk at købe dine julemærker!


Har du endnu ikke fået købt årets grønlandske julemærke, så har du chancen for at få det gjort lørdag d. 9. og søndag d. 10. december i Kalaallit Illuutaat / Det Grønlandske Hus i København.

Traditionen tro holder Huset sit hyggelige julemarked, og Den Grønlandske Julemærkefond vil selvfølgelig stå klar med en bod, hvor du kan købe julemærker både fra i år og tidligere år.


Søndag d. 10. december kan du i tidsrummet kl. 11-13 få signeret julemærker og puslespil med julemærket som motiv af årets kunstner Gukki Nuka.


Julemarkedet holdet åbent begge dag kl. 11-16. Gratis adgang.


Kom og besøg os ved boden og støt det grønlandske kulturliv!Sender du din julepost pr. mail, så kan du også købe det elektroniske julemærke, som er lige til at sætte ind i din mail. Du kan købe dit elektroniske julemærke som privatperson her på hjemmesiden.


Den Grønlandske Julemærkefond blev oprettet i 1974 til fordel for den grønlandske kultur. Indtægterne fra salget af Grønlands Julemærke går til grønlandske kulturelle formål og/eller til støtte af grønlandsk kunst og kunsthåndværk.


9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page