top of page
Søg
  • groenlandsjmf

Grønlands Julemærke møder vennerne … det hjælper at støtte!


Grønlands Julemærke møder vennerne! Det hjælper at støtte!


Så kom dagen hvor det danske julemærke blev afsløret.

Kun de inviterede overværede gårsdagens præsentation af det danske julemærke. Og med Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary som protektor, er det noget af et tilløbsstykke her i København. Trods det store presseopbud ved denne begivenhed, er det nogle dejlige timer med denne traditionsrige dag på Københavns Rådhus.

Grønlands Julemærke møder op hvert år, som ven af Det Danske Julemærke, spændt på at se det nye julemærke. Og det er en hyggelig formiddag med gode taler og fokus på de børn, som hjælpes og støttes på Julemærkehjem.

Historierne er gode og sunde for omverdenen at høre, det er vigtigt at f.eks. Mikkel selv står frem og fortæller, hvad det betyder for ham, at han har været på julemærkehjem. Og vi som støtterne bliver bekræftet i, at det virkelig hjælper at støtte.

Den samme store betydning gør sig gældende for Grønlands julemærke og de projekter/foreninger og personer vi støtter.

Vi har fået disse to tilkendegivelser som vi offentliggøre her:


Nordens Institut i Grønland, NAPA, har sendt os en tak med følgende ord: Det er afgørende for kulturlivet og kulturprojekter, at de kan opnå støtte fra fonde som Julemærkefonden. NAPA – Nordens Institut i Grønland er særligt glade og stolte over den bevilling Julemærkefonden har givet, som sammen med de øvrige fondsmidler muliggør, at projektet kan blive til virkelighed.


Milik Publishing – Lene Therkildsen: Aningaasaateqarfik Juullip Nipitittagaata har gennem årene støttet mange bogprojekter af og med grønlandske forfattere og kunstnere – en støtte, som har været en vigtig forudsætning for, at bøgerne kunne udgives. Forlaget Milik Publishing (www.milik.gl) er dybt taknemmelig for fondens opbakning!

Med andre ord; det lille mærke er afgørende for, at vi forsat kan støtte vores fælles kulturelle fremtid. Ved at støtte Grønlands Julemærke enten som privat person eller som virksomhed gør du en forskel. Gør det allerede i dag!


Bonus information: Kronprinseparret sender 700 personlige julehilsner med både det danske og det grønlandske julemærke på.

Du kan se billeder fra dagens præsentation her.1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Bình luận


bottom of page