top of page
Søg
  • groenlandsjmf

Grønland i Gjethusetkulturarrangement til støtte for Grønlands Julemærkefond den 9. oktober 2017 kl. 19.30

Et samarbejde mellem Grønlands Julemærkefond og Knud Rasmussens Hus.


Kom og mød Julie Berthelsen, Simon Lynge, Flemming Jensen, Nuka Godtfredsen og koret Akuttat fra Hundested.

På denne aften i Gjethuset, har i den unikke mulighed for at deltage i en underholdende arrangement i Grønlands tegn.

Mød tre af tidens bedste ambassadører for Grønland: Julie Berthelsen, Simon Lynge og Nuka Konrad Godtfredsen. Julie og Simon vil underholde med deres smukke stemmer, og kunstneren Nuka fortæller om tilblivelsen af det grønlandske julemærke 2016 og sine anmelderroste illustrerede bøger om grønlandske historie. Dertil korsang af det lokale kor Akuttat, der vil synge grønlandske sange.

Alt dette bliver bundet sammen af skuespiller, forfatter og instruktør Flemming Jensen der selv har boet og arbejdet i Grønland, og som vil dele anekdoter og sjove fortællinger med publikum.

Vær med til at støtte grønlandsk kunst og kultur ved at købe en billet til dette arrangement. Overskuddet går til støtte af grønlandske kunstnere og foreninger der gør en indsats for kulturen. Billetter kan købes i Gjethuset eller på www.billetboxen.dk . Pris kr. 225,- Direkte link til begivenheden her.

Arrangementet varer ca. 2½ timer, med en pause hvor der bliver mulighed for at hilse på de optrædende kunstnere og ambassadører for Grønlands Julemærke. Der kan købes drikke og snacks i baren.


Program Velkommen ved borgmester Steen Hasselriis


Julie Berthelsen er kendt for sin smukke sang og som tv- og radiovært. Hun vil give en intim og smuk optræden kun akkompagneret af sin pianist. Julie vil synge et udvalg af sine sange denne aften.


Simon Lynge bor og har stiftet familie i USA, dog er man slet ikke i tvivl om hans kærlighed til Grønland. Simon voksede op i Sydgrønland. Han skriver selv sin musik og har en fantastisk og rost stemme. Hvis ikke du allerede kender ham, så bliver du vild med ham.


Flemming Jensen er bedst kendt som skuespiller og entertainer. Flemming var skolelærer i Grønland i ’70erne. Hans store kærlighed til menneskene og landet skinner tydeligt igennem, selvom han for længst er flyttet tilbage til Denmark. Flemming har udgivet flere bøger om sin tid i Grønland.


Nuka Konrad Godtfredsen er kunstneren bag det grønlandske julemærke 2016. Nuka arbejder til dagligt på Nationalmuseet, hvor han arbejder på den sidste udgivelse af serien ”Fortællinger” som beskriver den grønlandske historie. Nuka er kendt for sin fantastisk detaljerede og karakteristiske streg.


Koret Akuttat fra Hundested synger sange på grønlandsk. Det ledes af Poul Ringsted. Akuttat betyder, sagt med et glimt i øjet, blegansigterne. Koret synger fra den rige grønlandske sangskat, sange og salmer som synges a cappella, nøjagtig som man ville synge dem i Grønland.


Vinder 2016


Nuka K. Godtfredsen


AmbassadørFlemming Jensen


Ambassadør
Julie Berthelsen


AmbassadørSimon Lynge

9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page