top of page
Søg
  • groenlandsjmf

“December Sky” – ny julesang fra Simon Lynge og Julie Berthelsen


Den 30. november udkommer en helt ny julesang med to af Grønlands mest profilerede kunstnere, Simon Lynge og Julie Berthelsen.

Sangen hedder “December Sky”, og den er skrevet af de to kunstnere sammen med Simons mangeårige samarbejdspartner, Richard Lobb, på bestilling fra Grønlands Julemærkefond. Simon og Julie har været ambassadører for fonden i mange år.

Sangen blev præsenteret for offentligheden d. 2. november ved afsløringen af årets grønlandske julemærke i Det Grønlandske Hus i København, hvor Julie og Simon fremførte sangen akustisk for første gang.

Sangen berører et emne, som stadig er tabu, men som vi ikke kan komme udenom, nemlig den ensomhed, som mange føler, måske særlig stærkt i julen, selvom det er en tid, som burde handle om fællesskab og glæde.

Grønlands Julemærkefond har fået produceret en del CD’er med den nye single, som sælges på udvalgte julemarkeder november og december. Når man køber CD’en, får man i bonus en sang ekstra med fra hver kunstner, som ikke før er udgivet. Sangen kan købes/streames her: http://phonofile.link/december-sky

Overskuddet fra salg af både singlen og CD’er går til Grønlands Julemærkefond, som støtter grønlandsk kunst og kultur.19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page